© 2013 - 2023, KredittkortPåNett.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort tips
Bruk kredittkortet smart når du handler sportsutstyr på nett
Det er mange som handler sportsutstyr på nett om dagen, og på en eller annen måte benytter også mange kredittkort til betaling.

Det kan enten være direkte betaling med kredittkort i kassen til nettbutikken, eller bruk av kredittkort via for eksempel Vipps eller PayPal. Uansett løsning – pass på at du bruker kredittkortet smart.

Velg den rimeligste butikken
Tilnærmet alle butikker, både fysiske butikker og nettbutikker, aksepterer betaling med kredittkort. Det betyr at du kan velge helt fritt blant de mange forskjellige leverandørene av sportsutstyr. Det kan ofte lønne seg å handle på nett.

Nettbutikker med et spisset sortiment av for eksempel yoga tilbehør vil kunne tilby både gode priser, et stort utvalg og høy kvalitet. Det er selvfølgelig viktig med rentefri periode og andre vilkår på kredittkortet, men det er til syvende og sist totalsummen som teller.

Bare kjøp det du trenger – uansett rabatter og fordeler
Mange kredittkort kan skilte med spennende cashback-løsninger, rabatter og tilbud. Det er vel og bra, pass på å få med deg de rabatter som er tilgjengelige når du skal handle. Likevel er det viktig å se til at du bare kjøper det du virkelig trenger.
Dette er kanskje et av de mest grunnleggende prinsippene for sunn og fornuftig bruk av kredittkort. Del alltid inn kjøpsprosessen i to deler:

  • Avgjør først hva det er du trenger å kjøpe. Det handler helt enkelt om å vurdere kostnad og nytte opp mot hverandre. Noen innkjøpe er fornuftige – andre ikke.

  • Etter det kan du gå videre og finne de absolutt beste tilbudene, sammen med de aller mest gunstige og kreative rabattene fra kredittkortet.

Noen som er svært opptatt av privatøkonomi kan gå i fellen å raskt gå videre til å finne det beste tilbudet – helt enkelt fordi det kanskje er den morsomste delen av prosessen.

Ta det heller med ro, og gjør fornuftige økonomiske valg.
Forbrukslån
Mest populære kredittkort
Kredittkort på nett
Kredittkort på nett
365Direkte MasterCard
Følg oss på facebook
Kredittkort tips